Menü Bezárás

Zsebpénz vagy saját cég?

Zsebpénz vagy saját cég?

Szeretnéd további bevétellel növelni a családi költségvetést?

Vagy csak szimplán meg szeretnél szabadulnia teljes állású munkádtól, a nem kedvelt felettesedtől, a vállalati korlátozásoktól és szeretnél a saját főnököd lenni és magadnak dolgozni?

Mindig is saját cégről álmodtál, de féltél a kockázattól, a befektetéstől és attól, hogy nem fog sikerülni?

A BetterStyle-nél szabadon dönthetsz és telejsítheted az álmaid.

 • Nincs kockázat

A BetterStyle-el együttműködve nem kockáztatsz pénzügyileg (nincs regisztrációs költség ellentétben az iparágbeli cégek nagy részével), nem kell tőkével rendelkezned és nem kell garázsban raktároznod a termékeket.

 • Nem kell lemondanod a munkádról

Nyugodtan összeegyeztetheted a jelenlegi állásodat a Klubban való tevékenykedéssel. Te választod meg a munkavégzés helyét és idejét, valamint te határozod meg, hogy mennyi időt szeretnél rászánni.

 • A gazdag kínálatnak köszönhetően széles vásárlói kört garantálunk

Kínálatunkban van miből válogatni. A rendelkezésedre három vonzó termékcsoport áll:

Háztartási termékek
Az egészséges életmódot elősegítő étrend-kiegészítők és termékek
Blue Nature ápoló kozmetikumok

 • A családi költségvetés kiegészítése további bevételi forrással mindegyik háztartásban jól jön

A BetterStyle-ben egyszerűen juthatsz plusz bevételhez, elegendő a termékeket ismerőseidnek ajánlani úgy, mint ahogy egy filmet vagy jó könyvet szoktál ajánlani. Mutasd meg a katalógust és hívd fel a figyelmet a kedvezményekre és azokra a termékekre, melyeket Te a legérdekesebbnek tartasz. Amikor az ismerőseid megrendelik nálad a kiválasztott termékeket, Te megveszed azokat olcsóbban a BetterStyle-nél és 30%-os árréssel eladod – így jutsz hozzá az Azonnali Bevételedhez. Minél több ismerősnek mutatod meg a katalógust, annál több megrendelést fogsz összegyűjteni és nagyobb bevételt fogsz elérni. Ezen kívül különleges, 3%-15%-os kedvezményekben is részesülhetsz.A kedvezmény mértéke a leadott megrendelés nagyságától függ.

 • Az Autós Programban való részvételi lehetőség

A mindennapok során használhatod álmaid autóját a BetterStyle Autós Programjába való belépéssel. Te választod ki a márkát és az autó típusát!

 • Többet szeretnél?

Ha mindig is pénzügyi szabadságról és saját cégről álmodtál, most ezt valóra válthatod. Elegendő, hogy új személyeket fogsz meghívni a Klubba és megtanítod nekik azt, amit Te csinálsz. Ezzel felépítheted a csaját csapatodat, melynek köszönhetően jóval egyszerűbb lesz elérni a következő menedzseri és igazgatói pozíciókat és az egyre magasabb bevételt. Ezt jövedelmező Karriertervünk (az ún. Marketingterv, amelyet a Klubtag Zónában lévő dokumentumok között találsz meg: betterstyle.hu) garantálja, amely korlátlan kereseti lehetőséget biztosít:

 • Megtakarítás már az első vásárlástól kezdve – Klubtagként a katalógusártól akár 23%-al olcsóbban is vásárolhatsz.
 • Azonnali Bevétel 30%
 • Személyre szóló Kedvezmények 15%-ig
 • Csoportos Kedvezmények 15%-ig
 • Menedzseri és Igazgatói bónuszok 10%, 1%, 0,5% 0,25%
 • Egyszeri pénzügyi díj 35.000 HUF-tól 1.750.000 HUF-ig
 • Szakmai és társadalmi előrelépési lehetőség

A pénzkeresésnek nincs felső határa – csak Te döntesz az üzleted fejlődésének tempójáról és az elért bevétel összegéről, a közvetlen értékesítésben többéves hagyománnyal rendelkező céggel való együttműködés pedig biztonságot garantál.


CSATLAKOZZ HOZZÁNK