Menü Bezárás

Legjobb árú Gyöngypor – 2000.-Forinttal olcsóbban!

 

Gyöngypor kapszulákban

 368125

Ft 3,950

Ft 5,950

 

Információk

A Blue Nature Pearl Powder keszitmenye folyovizi kagylo gyongyeből kinyert bioaktiv anyagot tartalmazo,100%-ban tiszta gyongyporbol keszult. Termeszetes kalcium-feherje forrast jelent, mely az emberi szervezetben konnyen felszivodik. A gyongypor a kinai orvostudomany egyik legismertebb, tobb szaz ev ota hasznalt keszitmenye, mely az egeszseget es fiatalsagot hivatott megőrizni. Egy olyan anyag, melynek sokoldalu műkodeset tobb klinikai vizsgalat es szamos orvosi kiadvany is alatamasztotta.


Egeszsegugyi hatasok:

 • Erősiti a csontokat
 • Erősiti az idegrendszert
 • Szabalyozza az immunrendszert
 • Erősiti a szivet, enyhiti a stresszt
 • Szabalyozza a vernyomast
 • Javitja a latast
 • Gyulladascsokkentő hatasu
 • Segiti a női hormonok műkodeset
 • Segiti a sulycsokkenest

Apolo hatasu (nutrikozmetikum):

 • Hatarozottan keslelteti az oregedesi folyamatot
 • Belulről regeneralja a bőrt
 • Segiti a bőrsejtek hidratalasat es anyagcserejet
 • Kisimitja a rancokat es striakat
 • Erősiti a kormot
 • Erősiti a hajat

Kozmetikai hatas (belső):

 • Fertőtleniti es megnyugtatja a bőrt, felgyorsitja a sebek gyogyulasat
 • Puhitja, hidratalja, taplalja a bőrt, tokeletes sminkeleskor „asvanyi porkent”.
 • A Pearl Powdert hozzaadhatod kremhez, vagy taplalo arcpakolast keszithetsz belőle.

Rendeltetés

Felnőttek és fiatalok számára megnövekedett kalciumigény fedezésére.

Hatóanyagok

Pearl Powder bioaktív anyagot tartalmazó kapszula 100%-ban tiszta, kiváló minőségű gyöngyport tartalmaz, mely a szervezet számára jól felszívódó kalcium és fehérje forrást jelent.
kalcium-karbonát, hidroxiapatit, a szervezet számára biológialag legjobban felhasználható kalcium Ca++
szignál fehérjék kollagén regeneráció serkentő (conchiolin)
ásványi anyagok: 30 féle ásványi anyag, melyből nyomelem: magnézium, mangán, foszfor, vas, szilícium, cink szelén
vitaminok: B6, niacin, nikotinamid
aminosavak: Tizenhat aminosav beleértve esszenciális aminosavakat (esszenciális) arginin, fenil-alanin, hisztidin, izoleucin, leucin, lizin, metionin, treonin, valin

Használat

Naponta 1-3 alkalommal 1 darab kapszula étkezéskor.

Csomagolás

30 darab kapszula

Gyakran ismételt kérdések

1. Mi az a Pearl Powder?
A Pearl Powder olyan 100%-ban tiszta, legjobb minőségű gyöngyporból készül, mely puhatestűek által termelt természetes gyöngyből kerül kinyerésre.
Biológiailag legjobban felszívódó Ca ++ (kalcium-karbonát, hidroxiapatit) kalciumforrást jelent, kollagénregenerációt serkentő szignálfehérjéket tartalmaz, valamint aminosavakban gazdag és több mint 30 ásványi nyomelemmel rendelkezik.

2. Úgy hallottam, hogy kalciumot D3 és K2 vitamin kíséretében ajánlott bevenni, ez a Pearl Powder esetében is igaz?
Természetesen, kalciumot lehet D3 és K2 vitaminokkal bevenni, mivel ezek jobb felszívódást biztosítanak, a K2 vitamin (MK7 formájában) pedig a kalciumot közvetlenül a csontokba irányítja és megakadályozza a véredényekben való lerakódást, mely érelmeszesedéshez vezethetne.
A Pearl Powder azonban – gyöngypor formájában különleges fehérjéket tartalmaz, ún. perlustrint és perlucint, melyek felszívják a kalciumot és katalizálják a csontanyagcserét. Ezek az anyagok hasonlítanak a csont emberi szervezetben megtalálható morfogenetikus proteinjeire, melyek a növekedést befolyásolják. A csontvelő ontogenetikus sejtjeit aktiválva közrejátszanak a csontszövet létrehozásának folyamatában, valamint elősegítik a mineralizációt, ezzel megkönnyítve a kalcium beépítését. Emiatt a gyöngypor önmagában, más vitaminok nélkül is egy jó oszteoinduktív anyag, melyet magas oszteogenetikus aktivitás jellemez és mely teljes mértékben természetes.

3. Ki alkalmazhatja a Pearl Powdert?
A kapszulákat ajánlott étrend-kiegészítőként szedni, mely pótolja a kalciumot mind felnőttek, mind az intenzív növekedés korszakában lévő fiatalok esetében. Ajánlott csonttörés és repedés utáni gyógyulási folyamat során, valamint megnövekedett kalciumigény esetén. Ajánlott továbbá bőrápoláshoz nutrikozmetikumként – táplálja, hidratálja és gyengéddé teszi a bőrt. A gyöngypor az étrend kalcium kiegészítését szolgálja megnövekedett kalciumszükséglet esetén, terhes és szoptató nők a termék használata előtt vegyék fel a kapcsolatot orvosukkal.

4. Hogyan alkalmazzam a készítményt?
Naponta 1-2 alkalommal 1 darab kapszula étkezéskor. Szem előtt kell tartani, hogy a termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Az ajánlott napi beviteli mennyiséget nem szabad túllépni.

5. Mennyi ideig szedhetők a kapszulák?
A termék használatának időtartama nincs korlátozva. Az ajánlott napi beviteli mennyiséget be kell tartani. A változatos étrendet nem szabad a készítménnyel helyettesíteni. Kimutatásra került, hogy egy egészséges ember 2,5 g/nap mennyiségű kalciumot jól tolerál, azonban a 3 grammtól nagyobb mennyiség hypercalciuriat okozhat. Nem került azonban megállapításra, hogy ez az összetevő túlsúlyban lenne a diéta során.
A Pearl Powder kapszula 116,4 mg kalciumot tartalmaz, mely biztonságos adagot jelent (a napi bevitel 14,5%-a).

6. Van ellenjavallat a Pearl Powder alkalmazását illetően?
A gyöngypor hatóanyagai egészségügyi szempontból biztonságosak. A kapszulákban megtalálható kalcium mennyisége biztonságos szinten van és egyben megközelíti az európai piacon már forgalmazott készítményekben megtalálható mennyiséget. Ezen felül a klinikai és járványügyi vizsgálatok ennek az elemnek a biokémiai hiányára világítottak rá az átvizsgált lakosság jelentős részének esetében, így a jelenléte étrend-kiegészítő termékekben nagyon is megalapozott.
A kalcium lecsökkentheti az egyes gyógyszerek felszívódását pl. epilepszia vagy vesekő esetén, így ezekben az esetekben a termék használatát orvossal kell egyeztetni.

7. A kapszula összetétele:
A kapszula 100% tiszta, természetes gyöngyport tartalmaz (töltőanyagok, tartósítószerek, aprított kagylómaradékok nélkül). A Pearl Powder összetétele: mikronizált természetes gyöngyök – 300 mg, zselatin bevonat.

Érdekel, és regisztrálok a vásárlásért

Betterware regisztráció